Een album voelen en zien maakt een reportage pas echt af

Ook al leven we in het digitale tijdperk, een echt album in je handen maakt een mooie reportage pas echt compleet! Daarmee zijn de foto’s voor altijd veilig gesteld, ongeacht hoe digitale dragers zich zullen ontwikkelen. Decennia lang kun je met vrienden en familie, kinderen en kleinkinderen blijven genieten van het prachtige resultaat.

Een aantal fotosessies op de website zijn inclusief een basis-album. Dit album is, afhankelijk van de gekozen fotosessie, 15×15 of 20×20 cm. De kaft is een foto of een effen stof. De pagina’s zijn van fotopapier en zodanig gebonden dat ze bij het openslaan geheel vlak komen te liggen, de zogenaamde ‘lay flat-techniek’. Standaard worden de foto’s mat (lustre) geprint.

Uiteraard kun je -tegen meerprijs- voor een luxe album kiezen (zie foto’s hieronder). Dit album is van professionele kwaliteit, heeft schutbladen, een dik linnen of leren omslag , eventueel met namen ingestanst, dikkere pagina’s enz.. Ik werk met vaklaboratoria die een ruime keuze bieden in papiersoort en uitvoering. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een cover met metaal of acryl, maar ook een cover waarin een foto-uitsnede wordt gemaakt. Vaak zijn bijpassende bewaarboxen beschikbaar en voor bruidsparen is een set mogelijk met 1 grote en 2 kleinere ouderalbums. Alle luxe albums worden met de hand in het buitenland gemaakt en de (kleur-)kwaliteit blijft je leven lang behouden.