Hoi, ik ben Lia, partner van Jannes en moeder van Maura (18). Geboren in Den Haag en getogen in meerdere steden en regio’s, zijn wij inmiddels gesetteld in het prachtige Maarssen Dorp.

Op mijn CV is een diversiteit aan opleidingen en banen te vinden. Van Havo tot MBA en van directiesecretaresse tot communicatieadviseur. In laatstgenoemde functie werkte ik samen met reclamebureau’s en ging ook op pad met fotografen. Dat vond ik altijd reuze interessant. En in fotowinkels stond ik regelmatig verlekkerd te kijken naar vitrines met lenzen waarop getalletjes stonden waar ik toen nog niets van begreep. Pas na mijn ‘mid-life-crisis-carriere-switch’ ging ik daar iets mee doen en volgde een opleiding Fotografie. Na een aantal jaren ervaring opdoen, heb ik me gespecialiseerd in bedrijfsreportages. Reportages van eigen medewerkers en echte momenten omdat ik geloof in authentieke foto’s en de kracht van jezelf echt laten zien.

Om nog iets meer over mezelf te vertellen in een paar steekwoorden : spontaan en chaotisch, eigenwijs en bescheiden, gedreven, lekker eten, espresso én cappuccino, tennis, skiën, ‘music was my first love’, andere culturen, kunst, reizen.

Zullen we afspreken voor een persoonlijke kennismaking?

Ja goed idee!